Käytetyt trukit

Käytetyt trukkimme löydät täältä

Käytetyt trukit Helsinki, Espoo ja Vantaa | DKS-Trukkihuolto myy edulliset käytetyt trukit koko Suomeen, ota yhteyttä!Vaikka myymme myös uusia trukkimalleja, varastostamme löydät lisäksi laadukkaat ja huolletut käytetyt trukit kilpailukykyisin hinnoin. Jos etsinnässäsi siis on käytetty trukki, kannattaa ensimmäiseksi tehdä tiedustelu Tuusulasta käsin palvelevan DKS-Trukkihuolto Oy:n suuntaan. Omaamme vuosien mittaisen kokemuksen trukkien myymisestä ja ostamisesta.

Meillä on jatkuvasti tarjolla laaja ja monipuolinen valikoima sekä uudempia että vanhempia malleja eri merkeiltä. Myymme muun muassa käytettyjä diesel- ja kaasutrukkeja sekä sähkötoimisia trukkeja. Lisäksi tarjolla on pinonta- ja lavansiirtovaunuja, työntömastotrukkeja, tukipyörätrukkeja ja kylkitrukkeja. Trukkien nostokapasiteetit vaihtelevat aina tonnista kahteenkymmeneen tonniin, joten löydät meiltä varmasti sopivan vaihtoehdon juuri omaan käyttötarpeeseesi. Saat meiltä myös trukkien varaosat.

Käytetyt trukit myy DKS-Trukkihuolto Oy

Pääkaupunkiseudulla huolletut ja käytetyt trukit myy DKS-Trukkihuolto Oy. Kun ostat käytetyn trukin meiltä, voit luottaa turvallisin mielin siihen että kyseessä on varmasti asianmukaisesti toimiva kone. Toimitamme käytettyjä trukkeja ympäri pääkaupunkiseutua, mutta tarpeen vaatiessa ja asiakkaan niin halutessa voimme toimittaa laitteita hieman kauemmaskin, olemmehan kauttaaltaan asiakaslähtöiseen ja joustavaan palveluun panostava yritys.

Kun siis tarvitset hyvää trukkia verrattain edulliseen hintaan, pidä mielessäsi DKS-Trukkihuolto Oy:n käytetyt trukit. Kannattaa aina olla yhteydessä suuntaamme ja tiedustella rohkeasti jotakin tiettyä konetta, sillä valikoimamme elää kaiken aikaa – ostamme ja vaihdamme lisää trukkeja säännöllisesti. Mikäli tarvitsemaasi trukkia ei kuitenkaan löydy suoraan varastostamme, voimme tarvittaessa yrittää etsiä sellaisen laajan kontaktiverkostomme avulla sinulle.

Tuusulassa sijaitseva DKS-Trukkihuolto Oy on aina valmiina palvelemaan sinua kaikissa trukkeihin liittyvissä asioissa, olipa kyse sitten uuden tai käytetyn trukin ostamisesta tai myymisestä, huoltamisesta, tarkastamisesta tai jostakin muusta trukkeihin tai nostimiin liittyvästä toimenpiteestä. Ota empimättä yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro meille, miten me voisimme parhaiten palvella juuri sinua! 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä