Trukin huolto

Jätä trukin huolto suosiolla luotettavalle alan ammattilaiselle, niin voit luottaa siihen että kaikki tarpeelliset huoltotoimenpiteet hoidetaan asianmukaisesti ja laadusta tinkimättä. Trukin huolto Helsingissä, pääkaupunkiseudulla sekä koko Suomessa hoituu parhaiten kun siitä vastaa pitkän linjan osaaja, DKS-Trukkihuolto Oy.

Me suoritamme trukkien huollot ja korjaukset vuosien tuomalla kokemuksella Tuusulan toimipisteeltä käsin. Voimme huoltaa trukit joko omalla toimipisteellämme Tuusulassa tai vaihtoehtoisesti suoraan asiakkaan luona tämän omissa tiloissa. Jos trukki on tuotava huoltoon tai korjattavaksi meille, huolehdimme luonnollisesti sen kuljetuksesta meille ja takaisin. Tarvittaessa pystymme järjestämään sijaistrukin käyttöönne huollon tai korjauksen ajaksi, jotta toimintanne ei kokisi isompia seisakkeja trukkihuollon takia.

Huolto- ja korjauspalvelumme kattaa kaikenlaisten trukkien huollot ja korjaukset: huollamme muun muassa dieseltrukit, sähkötrukit, kaasutrukit ynnä muut mallit tukipyörätrukeista kylkitrukkeihin ja työntömastotrukkeihin. Lisäksi huollamme erilaiset pinonta- ja lavansiirtovaunut.

Trukin huolto Helsinki | Trukit PK-seudulla huoltaa DKS-trukkihuolto, ota yhteyttä!

Trukit huoltaa DKS-Trukkihuolto Oy

Kun trukkinne tarvitsee huoltoa tai korjausta pääkaupunkiseudulla, muista, että trukit huoltaa DKS-Trukkihuolto Oy. Käänny siis turvallisin mielin meidän puoleemme kun trukkisi kaipaa huoltoa tai korjausta – me palvelemme vuosien tuomalla kokemuksella ja kattavalla asiantuntemuksella kaikissa alan asioissa. Meiltä saat myös trukkien varaosat.

Asiakaslähtöistä ja joustavaa huoltopalvelua tarjoavana yrityksenä olemme käytettävissä usein lyhyelläkin varoitusajalla. Jos trukkinne siis kaipaa akuuttia huoltoa tai korjausta, voit huoletta kääntyä meidän puoleemme ja hälyttää meidät apuusi pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla.

Kun trukin huolto tai korjaus jää kokeneen ja ammattitaitoisen asiantuntijan huoleksi, tiedät että kaikki huolto- ja korjaustoimenpiteet tehdään kunnolla ja tinkimättä työn tai käytettävien varaosien laadusta. Siksi Tuusulasta käsin toimiva DKS-Trukkihuolto Oy on turvallinen valinta huolehtimaan trukeistanne. Ota siis empimättä yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua tai teidän yritystänne.

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä