Trukin vuokraus

Trukin vuokraus Helsinki, Espoo ja Vantaa | Valitse DKS-Trukkihuolto Oy:n edullinen trukkivuokraus!Tarvitsetko laadukasta trukkia töihisi, mutta et tarvitse sitä jatkuvasit? Tarvitsetko trukkia vuokralle lyhyt- tai pitkäaikaiseen käyttöön? Trukit Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä ympäri Suomen vuokraa DKS-trukkihuolto. DKS vuokraa laadukkaat trukit kaikenlaisiin trukkitöihin. Vuokraamalla trukin meiltä säästyt raskailta pääomakustannuksilta, varsinkin silloin, kun trukille on vain ajoittaista käyttöä. Vuokraamamme trukit ovat aina hyvässä kunnossa ja voit luottaa niiden toimivuuteen jokaisessa tilanteessa. Edustamme monia merkkejä ja valikoimissamme on lukuisia erilaisia ammattikäyttöön soveltuvia trukkeja. Tutustu vuokravalikoimaamme ja kysy lisää!

Edullinen trukkivuokraus

Vuokraamamme trukit ovat paitsi laadukkaita, mutta myös edullisia. Trukki saattaa olla hankintana melko kalliskin, mutta tarjoamamme vuokrauspalvelun avulla saat töihisi luotettavat koneet edullisella hinnalla. Lisäksi saat trukin käyttöösi nopeallakin aikataululla, jos vaikka vanha kone on hajonnut kriittisellä hetkellä ja töitä olisi päästävä tekemään.

Lyhytaikainen vuokraus

Tarjoamme erilaisia trukkeja lyhyelläkin vuokrausajalla. Lyhytaikainen vuokraus on ajankohtainen silloin, kun trukilla tehtäviä töitä on vain lyhyen ajanjakson ajan tai jos käytössä oleva kone on rikkoontunut ja uusi on saatava nopeasti tilalle. Lyhytaikainen vuokraus ei kuitenkaan tarkoita, että sen tarvitsisi olla kuitenkaan kallista, sillä vuokrahintamme ovat varsin kohtuulliset.

Pitkäaikainen vuokraus

Vuokraamme trukkeja myös pitemmäksikin aikaa. Tarjoamme koneet myös pitkäaikaisilla vuokraussopimuksilla ja monet asiakkaistamme ovatkin pidemmän aikavälin vuokraajia. Vuokrauksen lisäksi teemme koneisiin huollot ja koneiden kunnosta pidetään huolta meidän puolestamme. Pitempiaikainen vuokraus on erinomainen ratkaisu kun haluat varmistua hyvistä koneista, mutta et halua hankkia konetta omaksesi. Vuokraamalla trukin, pääomaa ei sitoudu kalliiseen kalustoon, varsinkin jos käyttöä ei ole tuotannossa jatkuvasti.

Trukki Leasing

Tarjoamme trukkipalveluita myös leasingsopimuksilla. Leasingsopimuksessa koneesta maksetaan sopimuskauden ajalta sovittu kuukausittainen leasing-maksu. Tarjoamme huolto- tai ylläpitopalvelut erikseen myös leasing-trukeille. Leasing- trukki on mahdollista hankkia sopimuskauden päättymisen jälkeen, erikseen sovitulla jäännösarvolla. Kun kaipaat hyvää ja luotettava trukkia lyhyt- tai pitkäaikaisesti tai leasingsopimuksella, käänny meidän puoleemme!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä