Polttomoottoritrukit

DKS- Trukkihuolto Oy myy laadukkaat Fortens-polttomoottoritrukit Tuusulassa. Fortens-mallisto edustaa maailman kestävimpiä ja kehittyneimpiä trukkeja. Fortens-trukit tarjoavat edistyksellisiä voimansiirto, hydrauli- ja jäähdytysjärjestelmävaihtoehtoja käyttötarkoituksen mukaan, oli kokoluokka sitten mikä tahansa.

Jokaisen trukin suorituskyky on optimoitu ja trukkien ergonomia on huippuluokkaa. Fortens-trukit ovat myös helppo sekä nopea huoltaa ja tarvittaessa saat meiltä täydellisen huoltosopimuksen.

Diesel-trukit

Fortens-mallisto kattaa myös dieselkäyttöiset trukit. Valikoimistamme löytyvät trukit kaikenlaiseen käyttöön ja diesel-trukkeja on saatavilla aina suurimpaan kokoluokkaan saakka. Fortens-malliston suurimmatkin mallit ovat tunnettuja tehokkuudestaan ja käyttömukavuudeltaan.

Nestekaasulla toimivat trukit

Fortens-mallisto tarjoaa kaikenlaiset trukit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Mallistostamme löydät pienet ja näppärät, nestekaasukäyttöiset trukit ahtaisiin tiloihin. Lisäksi saat kauttamme trukit jokaiseen kokoluokkaan, oli toiveissasi sitten diesel- tai nestekaasukäyttöinen trukki. Kysy lisää!

Polttomoottoritrukit löydät täältä

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä