Henkilönostin tarkastus

Jätä henkilönostin tarkastus ammattilaisen huoleksi, niin pääset helpoimmalla ja saat nostimen käyttöösi asianmukaisesti tarkastettuna. Tuusulasta käsin palveleva DKS-Trukkihuolto Oy tarkastaa ja huoltaa henkilönostimet vuosien tuomalla kokemuksella pääkaupunkiseudulla, eli Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä ympäri Suomen. Meillä on vuosien mukanaan tuomaa kokemusta ja tietotaitoa alalta, joten nostimet ovat kanssamme taatusti hyvissä käsissä.

Ammattitaitoinen ja sertifioitu henkilökuntamme huolehtii siitä, että henkilönostimien tarkastukset toteutetaan aina asianmukaisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tarkastukset ja huollot teemme joko toimipisteessämme Tuusulassa tai vaihtoehtoisesti asiakkaan luona tämän omissa tiloissa. Palvelumme pohjautuu joustavuuteen ja asiakaslähtöisyyteen, joten tarkastuksen tekeminen ei ole siis sidottu mihinkään tiettyyn tilaan tai paikkaan.

Kannattaa pitää mielessä, että henkilönostin tarkastus on lakisäätäinen toimenpide, jonka avulla huolehditaan siitä että laitteet pysyvät hyvässä kunnossa ja turvallisena käyttää – tarkastamatonta henkilönostinta ei saa edes käyttää missään tilanteessa. Tarkastamme ja huollamme kattavasti eri merkkiset ja -malliset henkilönostimet, sekä uudet että vanhemmat mallit.

Määräaikaistarkastukset

Henkilönostimien määräaikaistarkastukset ovat lakiin määritelty toimenpide, jotka tulee tehdä säännöllisesti vuoden väliajoin. Määräaikaistarkastuksessa selvitetään, onko nosturin käytöstä aiheutunut turvallisuuden kannalta mitään merkittäviä muutoksia. Määräaikaistarkastus pitää sisällään nosturin niiden osien tarkastuksen, jotka merkitsevät turvallisuuden kannalta kun otetaan huomioon käytön aiheuttama materiaalin väsyminen, kuluminen, korroosio tai muut vastaavat vauriot.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä