Varaosat trukkeihin ja pyöräkuormaajiin

Varaosat trukkeihin Helsinki, Espoo ja Vantaa | DKS-Trukkihuolto myy trukkien varaosat ympäri Suomen, ota yhteyttä!DKS-Trukkihuollon tuotteisiin kuuluvat laadukkaat trukkien ja pyöräkuormaajien varaosat. Trukkien huoltoihin ja myyntiin erikoistuneena yrityksenä tuotteemme ovat taattua laatutavaraa. Varaosia on saatavilla kaikkiin trukkimerkkeihin alkuperäisiltä tuotemerkeiltä, eivätkä toimituksetkaan ota liiemmälti aikaa.

Palvelemme varaosahankinnoissa alan ammattilaisia korjaamoiltamme Tuusulasta ja Helsingistä käsin koko pääkaupunkiseudulle ja ympäri Suomen. Tiedustele ihmeessä tarvitsemiasi osia, niin katsotaan, mitä hyllyistämme löytyy.

Trukkien varaosat

Trukkien varaosat on valittu repertuaariimme tarkasti. Edustamme tuttuja tunnettuja alkuperäisiä merkkejä kuten Hyster, Jumbo, Baymann ja Yanmar. Jopa 90 % varaosatoimituksista onnistuu 24 h kuluessa! Kun tuotteet ovat korkealuokkaisia, kalusto pysyy kunnossa ja työtahti ei hidastu. Kunnon osilla tehty huolto vaikuttaa myös trukkien työturvallisuuteen.

Varaosat pyöräkuormaajiin

Myös varaosat pyöräkuormaajiin toimitetaan vuorokauden varoajalla. Varaosiin panostamalla vältytään tarpeettomilta korjauskuluilta ja taataan kaluston pitkäikäinen käyttö. Siksi varaosiksi kannattaa valita hyväksi havaitut tuotteet. Meillä on laaja valikoima varaosia erimerkkisiin pyöräkuormaajiin.

Varaosat trukkialan ammattilaiselta

Varaosien lisäksi ostat DKS-Trukkihuollolta sekä uudet että käytetyt trukit, myös trukkien vuokraus on mahdollista. Lisäksi trukkien huolto kuuluu toimenkuvaamme, joten samalla kun hankit varaosat, voit teettää korjaustyön meillä. Tarvittaessa liikumme asiakkaidemme luo ympäri Suomen, mutta suuremmat korjaukset tehdään korjaamoillamme Tuusulassa ja Helsingissä.

Kun ammattilaiset ovat asialla, varaosien hankintaa ja huoltoa koskevat päätökset pystytään tekemään ripeästi. Näin myös työ pääsee jatkumaan nopeasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin laitetaan kalustoasiat kerralla kuntoon! 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä