Trukkien myyntiä, vuokrausta ja huoltoa ympäri Suomen

Ota yhteyttä

Trukin vuokraus

Tarvitsetko trukkia vuokralle joko lyhyt- tai pitkäaikaiseen käyttöön? Trukit kaikenlaisiin töihin ympäri Suomen vuokraa DKS-Trukkihuolto Oy. Vuokraamalla trukin meiltä säästyt raskailta pääomakustannuksilta, varsinkin silloin, kun trukille on vain ajoittaista käyttöä. Vuokraamamme trukit ovat aina hyvässä kunnossa, ja voit luottaa niiden toimivuuteen jokaisessa tilanteessa. Vuokraamme useita eri merkkejä, ja valikoimissamme on lukuisia erilaisia ammattikäyttöön soveltuvia trukkeja. Vuokraamme trukit tarvittaessa myös kuljettajalla.

Tutustu valikoimaan ja kysy lisää!

Trukki-leasing

Tarjoamme trukkipalveluita myös leasing-sopimuksilla. Leasing-sopimuksessa koneesta maksetaan sopimuskauden ajalta sovittu kuukausittainen leasing-maksu. Tarjoamme huolto- tai ylläpitopalvelut erikseen myös leasing-trukeille. Leasing-trukki on mahdollista hankkia sopimuskauden päättymisen jälkeen erikseen sovitulla jäännösarvolla.
Kun kaipaat hyvää ja luotettava trukkia lyhyt- tai pitkäaikaisesti tai leasingsopimuksella, käänny meidän puoleemme.

Pyydä tarjous!

Trukin ja muiden koneiden huolto

Jätä konehuolto luotettavalle alan ammattilaiselle! Näin kaikki tarpeelliset huoltotoimenpiteet hoidetaan asianmukaisesti ja laadusta tinkimättä. Suoritamme trukkien huollot ja korjaukset Tuusulasta käsin joko omalla toimipisteellämme tai vaihtoehtoisesti suoraan asiakkaan luona tämän omissa tiloissa. Jos trukki on tuotava huoltoon tai korjattavaksi meille, huolehdimme luonnollisesti sen kuljetuksesta meille ja takaisin. Tarvittaessa voimme järjestää sijaistrukin käyttöönne huollon tai korjauksen ajaksi.

Huolto- ja korjauspalvelumme kattaa kaikenlaisten trukkien huollot ja korjaukset: muun muassa diesel-, sähkö- ja kaasutrukit sekä muut mallit tukipyörätrukeista kylki- ja työntömastotrukkeihin. Lisäksi huollamme pyöräkuormaajat sekä erilaiset pinonta- ja lavansiirtovaunut.