Varaosat trukkeihin ja pyöräkuormaajiin

Ota yhteyttä

DKS-Trukkihuollon tuotteisiin kuuluvat laadukkaat trukkien ja pyöräkuormaajien varaosat. Varaosia on saatavilla kaikkiin trukkimerkkeihin alkuperäisiltä tuotemerkeiltä, eivätkä toimituksetkaan ota liiemmälti aikaa.

Palvelemme varaosahankinnoissa alan ammattilaisia korjaamoiltamme Tuusulasta ja Helsingistä käsin koko pääkaupunkiseudulle ja ympäri Suomen. 

Trukkihuolto/varaosat  02 9370 0181

Trukkien varaosat

Trukkien varaosat on valittu repertuaariimme tarkasti. Edustamme tuttuja tunnettuja alkuperäisiä merkkejä, kuten Doosan ja Crown. Jopa 90 % varaosatoimituksista onnistuu 24 h:n kuluessa! Kun tuotteet ovat korkealuokkaisia, kalusto pysyy kunnossa ja työtahti ei hidastu. Kunnon osilla tehty huolto vaikuttaa myös trukkien työturvallisuuteen.

Tutustu myös muihin tuotteisiin

Varaosat pyöräkuormaajiin

Myös pyöräkuormaajien varaosat toimitetaan vuorokauden varoajalla. Varaosiin panostamalla vältytään tarpeettomilta korjauskuluilta ja taataan kaluston pitkäikäinen käyttö. Siksi varaosiksi kannattaa valita hyväksi havaitut tuotteet. Meillä on laaja valikoima varaosia erimerkkisiin pyöräkuormaajiin.

Myös muut kattavat palvelut

Varaosien lisäksi ostat DKS-Trukkihuollolta sekä uudet että käytetyt trukit ja myös trukkien vuokraus on mahdollista. Lisäksi trukkien huolto kuuluu toimenkuvaamme, joten samalla kun hankit varaosat, voit teettää korjaustyön meillä. Suuremmat korjaukset tehdään korjaamoillamme Tuusulassa ja Helsingissä.